Sau, mai exact, cum ar fi, ca după Regatta IT, din Marina Life Harbour Limanu, să mergi un week-end la ATRA Doftana? Sigur ai auzit de ATRA, locul minunat aflat la doar 90 de minute de București, între munții împăduriți, pe malul lacului Paltinu.  Atra este o apariție cu totul specială în tabloul localurilor clasice de la munte, având un design avangardist, integrata într-un mod ingenios în geometria peisajului.

De aceea, alături de prietenii noștri de la ATRA Doftana, 10 concurenți vor primi anul acesta premii ce constau în:

  • Un voucher-cadou: 2 nopți de cazare în cameră dublă cu demipensiune inclusă. Voucherul este valabil în orice zi a săptămânii, cu rezervare în prealabil și cu o valabilitate* de 6 luni începând cu data de 20 august. Află mai multe despre cum te poți bucura de premiu – de aici!
    *Voucherul nu este valabil pentru perioadele sărbătorilor, în care clienții se pot bucura de pachete speciale.
  • 9 vouchere, cu valoare de câte 200 lei, ce pot fi folosite* la restaurantul ATRA Doftana.
    *Voucherele nu sunt valabile pentru băuturi; este nevoie de o rezervare în prealabil; valabilitatea este de 6 luni.
Atra Doftana

Urmărește-ne pe pagina evenimentului sau pe cea a regatei, pentru a afla mecanismul de acordare a premiului!

Restaurantul gourmet Atra din cadrul pensiunii a devenit o destinație în sine, datorită experienței unice, rar întâlnită în pensiunile și vilele de la munte - fine dining în inima munților.

Anul acesta, restaurantul Atra a fost inclus în unul dintre cele mai vechi și respectate ghiduri culinare din lume - Gault&Millau cu un punctaj de 13.5 și 2 bonete.

La crearea meniului sezonier a la carte și a celor de tasting, Chef Alexandru se ghidează după conceptul Farm to Table, oferind preparate bazate pe ingrediente de sezon, furnizate de fermierii, ciobanii și producătorii locali, cultivate în gradina restaurantului și culese din pădurile din împrejurimi.

În sinergie cu conceptul de Farm to Table și promovarea produselor Românești, lista de vinuri contine exclusiv vinuri ale celor mai apreciate crame românești. În acest demers, somelierul  in-house moderează în fiecare seară de sambată o cina food & wine pairing în care vinurile leaga prietenii cu preparate fine dining pentru a stârni emoții.

Cei interesați să petreacă o vacantă activă la Atra pot opta pentru o serie de activități out-door, cum ar fi offroad cu picnic în vârf de munte, pescuit sportiv, echitație, mountain bike sau caiac.

Regatta IT - Ediția 2016