Roze-ul Domeniile Sâmburești este făcut din Cabernet Sauvignon, strălucitor, peste medie ca intensitate cromatică, bogat și exploziv în gust. 

Roze-ul are "plăcerea deja în culoare". Gustul viu, cu o structură bine conturată și o mineralitate evidențiată de aciditatea bine integrată, cucerește repede pe oricine. Este un vin care atinge toate simțurile, le provoacă să se trezească la viață și să sărbătorească o renaștere continuă. Tabloul oflactiv cochetează în mod constant cu gustul, formând un echilibru gusto-oflactiv ce intrigă. Iar fructele mici de pădure și caracterul vegetal se află într-o armonie perfectă.

Tinerețea vinului îl face să fie în trend mereu – îl poți potrivi la tot felul de ocazii pentru că arată bine și în sticlă, și în pahar. Culoarea intensă a Roze-ului Sâmburești îl face foarte plăcut privirii: culoare plăcută, un roz intens (mai intens decât rozul pal pe care îl au alte vinuri).

Aciditatea acoperitoare a Roze-ului de la Domeniile Sâmburești pregătește un final puternic, cu un alcool susținut, caracteristici perfecte pentru asocieri cu fructe de mare sau angus.

Vin Roze - Domeniile Sâmburești

Cu acest vin este greu să dai greș deoarece este versatil – merge asociat cu preparate picante tradiționale, fructe de mare sau alte mâncăruri ușoare și poate fi consumat și ca atare. Toată anxietatea de a alege vinul potrivit pentru o ocazie sau alta dispare pentru că Roze-ul merge potrivit la foarte multe mâncăruri și în multe ocazii de consum: acasă cu prietenii, la terasă, la picnic, la mese în familie, la cine romantice, la petreceri etc.

Îl savurezi în cele mai frumoase momente, de aceea este vinul perfect pentru toate cele 1000 de nuanțe ale vieții tale.

Regatta IT - Ediția 2016